Három gyermekemmel és férjemmel a város egyik legszebb részén: Kispesten, a Wekerletelepen élek. 1986-ban alapítottam a Wekerlei Mozgás-Műhelyt. Küldetésemnek érzem, hogy vendégeim (kicsi gyermekektől idős emberekig) életét a mozgás segítségével teljessé tegyem.
A Semmelweis Egészségügyi Szakközépiskolában tanultak indítottak el az egészséges test szolgálata felé vezető úton. További tanulmányaim elmélyítették, és biztos alapot adtak az egészséges test ismerete terén. Továbbképzéseim is ennek a tudásnak a kiteljesítését szolgálták. Munkám során egyre több ember fordult hozzám segítségért: tanácsot kértek egészségük megőrzéséhez, gerincproblémájuk megoldásához.
Ez az – irányomban megnyilvánuló – bizalom erősített meg abban, hogy ezen az egészséges gerinc fejlesztése terén képezzem tovább magam. Így vált szakterületemmé immár 20 éve a gerinctorna, a gerinc-rehabilitáció. Munkám egyben a hobbim is, ezért szerencsésnek érzem magam.

Családom szolgálata mellett életem egyik nagy élménye a lakóhelyem, a Wekerletelep. Környezetem támogatását élvezve, szabadidőm nagy részét évek óta arra fordítom, hogy az itt élőket szolgáljam: a lakóhelyi rendezvényeknek vagyok önálló-, (Wekerlei Székelykapu-futás) vagy társszervezője. A Wekerlei Társaskör Egyesület vezetőségi tagjaként segítem lakóhelyem fejlődését. Férjem mindenben partnerem, elképzeléseimet, terveimet építő módon segíti. Réka lányom több éve a munkatársam. Csenge lányom és Regő fiam a rendezvények szervezésében, van nagy segítségemre. Boldog vagyok, hogy a Wekerletelepen lakhatok és taníthatok.

Tanulmányaim:

  • Testnevelési Egyetem Testnevelőtanári szak (1978-1982)
  • Testnevelési Egyetem Gyógytestnevelőtanári kiegészítő szak (1993-1995)
  • Testnevelési Egyetem Aerobic edzői képzés (2003)
  • Mc Kenzie Intézet porckorong-rehabilitációs technika A,B,C,(2004-2006)
  • Pilates Institute nemzetközi képzés (2007-2010)
  • 3D Schroth scoliosis terápia (2010)
  • BodyArt képzés (2011)