Köszönöm a gerincterápia tanfolyamod utáni záró soraidat és azt a sok értékes információt,amit átadtál nekünk hat órában.

Ezentúl a finom lekváros fánkról biztosan eszembe jut majd,hogy komoly panaszaimmal jó helyre kerültem. Karácsonykor a függöny feltevése volt az i-re a pont,hogy lépnem kell.Éppen megérkezett a Wekerlei Újság ,amiben olvastam a hirdetésedet. A fejem elõre –hátra billentésekorúgy szédültem,hogy megfordult velem a szoba. Erõs hányinger kíséretében. A kis unokámért mentem az iskolába és ahogy lehajoltam hozzá, majdnem ráestem.A tanfolyam alatt el is kezdtem a gerinctorna óráidra járni.Az elsõ két órán rettenetesen szédültem és késõ estig  erõs hányingerem volt.Nem adtam fel ,tovább jártam és a 4. gerinctorna után elmúlt a szédülésem.A hányingerem is 80%-ban javult.   A merevségem gyengén oszlik.Nekem minden órád kifejezetten jól esik. Csendes vagy és türelmes ami a halk zenével együtt is egy terápia.Ezt azért írom le,mert tán a kedves férjed is elolvassa és a véleményemnek nyoma marad.Érzem,hogy használnak a gyakorlatok,bár minden alkalommal,mint a  tyúkocska a kukoricát úgy csipegetem fela sok-sok gyakorlat közül a könnyebbeket. Látva a  régebbi résztvevõket biztos vagyok benne,hogy jó helyre tettem le a bizalmamat és helyes irányba léptem.

Mindenkinek ajánlom,aki gondolkodik rajta hiszen a tanfolyam lényege volt,hogy  „add tovább”.Ez a rendszeres testi-lelki karbantartás az egészségünkre és a közérzetünkre egyaránt jól érezhetõ eredményt produkál.

További munkádhoz nagyon jó egészséget kívánok még hosszú évekig

Köszönettel és szeretettel: Kné K.Györgyi      Wekerlérõl